Op deze editie van het Rotterdam Kennisfestival staat het ontmoeten centraal en brengen we de kennisinfrastructuur nog breder onder de aandacht. Dit doen we tijdens de Kennismarkt, de walkshops en de workshops. Weten wat elk onderdeel inhoud? Lees dan deze factsheet met korte toelichting.

Walkshops

De walkshops op de kennismarkt zijn begeleide wandelingen die de diverse flitspresentaties van de kennispartners met elkaar verbindt.
In een walkshop bezoek je drie kennispartners bij die verschillende stands, door jou geselecteerd op thema.
Je maakt kennis met de meest relevante partners in de Rotterdamse Kennisinfrastructuur. Hier worden contacten gelegd, aangehaald en verbonden die je de dag na het Kennisfestival direct kunt inzetten voor nog meer en beter kenniswerken.


Workshops

De ruim 40 workshops worden verzorgd door o.a. Hogeschool Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, Hogeschool Inholland, Stichting De Verre Bergen, Platform31, OBI, Kenniswerkplaatsen en andere kennispartners.
Ook de diverse gemeentelijke beleidsonderdelen (clusters) verzorgen een aantal workshops. Per workshop is er de tijd om echt te verbinden en de diepte in te gaan.


Kennismarkt

Op de Kennismarkt staat ontmoeten centraal. Vele Rotterdamse kennispartners en gemeentelijke (beleids-)onderdelen zijn aanwezig. Samen vormen zij de Rotterdamse kennisinfrastructuur: de plek waar je kennis kunt halen en brengen. Samen zorgen dat kennis bij beleid en uitvoering wordt gebruikt, zorgen voor impact van kennis, dat doe je op de Kennismarkt. Er zijn meer dan 50 stands waar je kennis kunt opdoen, contact kunt leggen of zorgen dat je kennis ‘landt’ op de juiste plek. Dit kan spontaan en onbegeleid tijdens de gehele dag, maar ook via de speciaal hiervoor georganiseerde walkshops.


Kennismatcher

Ter ondersteuning van het kennismaken en kennisdelen ontwikkelen we een speciale ‘Kennismatcher’. Op de dag zelf ontmoet je een aantal voor jou betekenisvolle personen, waarna je je kennisbehoefte of doelstelling van de dag hopelijk is vervuld. Zo verlaat je het Rotterdam Kennisfestival met een compleet gevoel en kan je de opgedane kennis de volgende dag toepassen voor onze stad, Rotterdam!


Walkshop

14.00 – 14.45

15.15 – 16.00


Workshop

14.00 – 14.45

15.15 – 16.00


Kennismarkt

14.00 – 14.45

15.15 – 16.00

  • Beschikbaar
  • Gekozen
  • Vol