Contact

Rotterdam Kennisfestival is een initiatief van de gemeente Rotterdam en haar (kennis)partners en wordt geleid door de Onderzoeks- en Businessintelligence afdeling (OBI) van de gemeente Rotterdam. De denktank van het Rotterdam Kennisfestival bestaat uit de volgende ‘kennisgedreven-werken-ambassadeurs’:

Jeanette van der Does-Kramer, Kim Hooning, Hajo Doorn, Bilal Taner, Mark Vermeer, Fred Balvert, Olav Rülander, Olga van Beek, Stef Oosterloo, Marjolein Kooistra, Paul Rutten, Arjan van Klink, Evelien van der Ent, Daan van der Gugten, Roy Geurs, Gisella Silva, Nanne Boonstra, Frouwkje de Waart, Mirjam Fokkema, Mieke van Veen, Onno de Zwart, Willem Sulsters, Annemarie de Rotte, Martijn Groenewegen, Hans Nijman, Ronald van As, Marielle Snethlage, Elise Kluft, Sara van Eijk, Daphne Engelbert, Saskia Vlug en Marco Bik.

Heb je een vraag over het festival? Aan de organisatie? Over de workshops of partners? Stuur dan een berichtje naar via info@rotterdamkennisfestival.nl. Binnen 24 uur ontvang je een reactie. Ook als we het antwoord niet weten.